Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Palmers Green bibliotek

Palmers Green bibliotek, Storbritannien

Banden klipptes och det skålades för att fira återöppningen av Palmers Green bibliotek i september 2015.

> Läs mer om projektet

Ett totalförändrat bibliotek

Efter att ha varit stängt i flera år slog biblioteket upp portarna till en lång rad nya funktioner fördelade på två våningar. Biblioteket erbjuder nu interaktiva bord, en prylbar med internetuppkoppling, elektroniska anslagstavlor, digitala yttergavlar och ett barn- och tonårsområde.

Ayfer Orhan, kommunalråd för utbildning, barnservice och bibliotek, säger: "Biblioteket har helt gjorts om, till glädje och nytta för dem som besöker det. Det är en trevlig plats att vara på och en hyllning till litteratur, lärande, underhållning och den senaste tekniken. Det passar alla åldersgrupper och intressen.”

Folk besöker biblioteket av många anledningar: för att använda datorer, läsa tidningar och tidskrifter och naturligtvis för att hitta böcker! Palmers Green bibliotek är en uppskattad tillgång i samhället. Biblioteket vänder sig till alla åldersgrupper och intressen och välkomnar alla besökare.

Barnavdelningen gör ett speciellt intryck med sina fantastiska bilder på väggarna. En scen har satts upp, som är omgiven av bilderbokslådor i klara färger, så att barnen lätt kan finna runt bland böckerna. En stor interaktiv skärm har installerats för att stödja det digitala temat.

Biblioteket är nu öppet sju dagar i veckan och lever verkligen upp till förväntningarna.

 

 

 

"Vi har sett så mycket fram emot att biblioteket skulle öppna - jag gläder mig till att ta med mina döttrar och se hur mycket bättre det blivit."

– Stephanie – ortsbo

 

 

 

 

 

Produkter som använts på Palmers Green bibliotek

Andra projekt