Product added to basket

  • logo
  • 0 0

En digital hub

2015 satsade Greenwich centralbibliotek på att bli digitala genom att erbjuda ett brett utbud av ny teknik till sina besökare.

Thedesignconcept presenterade flera spännande och stimulerande inredningslösningar, laddstationer och digital teknik till denna inspirerande bibliotekslokal.

Biblioteket erbjuder en datorpark som är lätt tillgänglig för allmänheten att använda internet på. Laddstationer med laddningsmöjligheter för både telefoner och bärbara datorer finns i bibliotekets ”tysta” studiedel.

Unga får möjlighet att njuta av bibliotekszoner utrustade med spelkonsoler, stora skärmar samt fräcka och innovativa möbler för bästa komfort.

Överallt på biblioteket syns digitala paneler på hyllgavlarna som gör det möjligt för kunderna att leta efter specifika böcker och författare. Man får också tillgång till bibliotekets egna app som lyfter fram nya böcker och tjänster som finns tillgängliga för alla besökare.

Då man önskat lyfta Greenwichs rika, maritima historia har barnavdelningen inretts i detta tema. Bilderbokslådor i form av båtar, hyllor dekorerade med vågor, ankare och ventiler för att lustfyllt väcka läslusten hos de små. Barnens bibliotek har även datorer och läsplattor tillgängliga för de yngre besökarna.

Varje del av biblioteket är inrett för att vara så flexibelt som möjligt. På så sätt kan ytorna användas på flera olika sätt och av olika användare vid olika tillfällen.

Besökarna ges tillgång till en uppsjö av tekniska lösningar för att kunna främja både kunskapsinhämtning och nya färdigheter på flera olika sätt.

Vandra genom denna fantastiska bibliotek med hjälp av Googles inomhuskartor

Inredningsarkitekt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med de senaste biblioteksnyheterna