Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Ratio hyllsystem

Lingo hyllsystem

Exceptionell mångsidighet med detta funktionella och flexibla hyllsystem

Detta hyllsystem förkroppsligar betydelsen av begreppet flexibilitet. Dess moduluppbyggda konstruktion möjliggör högsta graden av funktionalitet och mångsidighet samtidigt som stilen och kvaliteten gör det lämpligt för både moderna och klassiska biblioteksmiljöer.

Ratio hyllsystem av trä finns i två modeller – Ratio-B och Ratio-S. Ratio-B levereras utan topp- och bottenhyllplan, vilket skapar en öppen, luftig känsla. Ratio-S har ett extra bottenhyllplan med tillhörande sockel, vilket fullt utnyttjar hyllsystemets höjd och gör det idealiskt för de storformatiga volymer som ofta används på akademiska bibliotek.

Hyllsystemets design med hyllplan flyttbara i 32 mm intervall gör det enkelt att montera och ändra om utan speciella verktyg.

Ratio hyllsystem av trä finns enkel- och dubbelsidigt och fås med hyllplan av metall eller trä liksom en rad olika funktionella tillbehör. Resultatet är ett hyllsystem som lätt kan anpassas efter just ditt biblioteks behov. Använd de tekniska specifikationerna under Nedladdningar för att konfigurera just de kombinationer du väljer.

Behöver montering ja
Material melamin på/fanerad spånplatta
Konstruktion trägavlar
Sammansättningsdelar stålram, krysstag, hel trärygg
Yttergavlar yttergavel av trä, gavelhyllsystem, träram (yttergavlar och topphyllplan)
Moduldjup mm 250, 300, 350
Modulbredd mm 500, 750, 900, 1000
Modulhöjd mm 1096, 1512, 1768, 2056, 2248
AutoCAD (dwg) Ratio
Broschyrer och kataloger Ratio hyllsystem
Färger Steel colours 2020.pdf
Proudukt certifikat GS - TÜV - Uniflex hyllsystem

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig...