Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Designprocessen

Vår beprövade och pålitliga metod

 

Med effektiva processer på plats omvandlar vi kreativa idéer till produkter och koncept, och projektplaner till unika lösningar. Allt levereras och monteras i tid och enligt specifikation.

Genom sex processteg strävar vi efter att alltid designa och leverera de bästa biblioteksinredningarna.

Vår strukturerade process säkerställer maximal effektivitet och kontroll, vilket ger distinkta och mångsidiga bibliotek med unika inredningsstilar, biblioteksmöbler och designteman.

Vårt mål är att vara en nära partner och en inspirationskälla under hela resan mot ett helt nytt eller renoverat bibliotek.

Se exempel på hur vårt team arbetar med design, ta reda på vilka vi är och hur vi kan inspirera dig genom att dela med oss av vår kunskap och vårt nätverk.

En omfattande guide till biblioteksinredning

 

 

 

Eksempel på projekt

 

En väldefinierad process för inredningsdesign bidrar till att säkerställa att projektet slutförs i tid och inom budget, att designen är funktionell och estetiskt tilltalande och att projektet genomförs på ett säkert och effektivt sätt. 

Flödet i dessa steg kan anpassas utifrån projektens behov.

Låt dig inspireras av projekt där vi har tillämpat vår process.

 

Laholm bibliotek, Sverige

På Laholms stadsbibliotek har kombinationen av återbrukade och nya möbler skapat en tidsenlig och tillmötesgående inredning som understryker byggnadens unika kännetecken.

> Laholm bibliotek

Svedala bibliotek, Sverige

I Svedala fick biblioteket möjlighet att flytta in i en helt ny byggnad, vilket satte i gång många tankar kring vilken stämning de önskade för sitt nya bibliotek.

> Svedala bibliotek 

 

 

Tranemo bibliotek, Sverige

Centralen är det nya ”blå huset vid sjön” i Tranemo, en levande och central mötesplats med café/bistro, hotell, mötestorg och bibliotek för kommunen och invånarna.

> Tranemo bibliotek 

Skiptvet bibliotek, Norge

Element som luft, ljus och varma färger har varit i fokus för att göra samhällets nya mötesplats i Skiptvet så inbjudande som möjligt.

> Skiptvet bibliotek 

Halsnæs bibliotek, Danmark

Element från naturen (biofil design) kombineras med språkutveckling, läslust, fördjupning och perception.

> Halsnæs bibliotek 

Krokek bibliotek, Sverige

Krokeks bibliotek har fått en invändig uppfräschning med nya bokhyllor och möbler. Biblioteksmöblerna hålls i företrädesvis vita färger kompletterade med gröna nyanser.

> Krokek bibliotek

 

 

 


Intresserad av att arbeta med oss?

 

Under en projektcykel och våra sex designfaser kommer du i kontakt med vår säljpersonal, våra inredningsarkitekter, produktutvecklare, kundtjänstmedarbetare, monteringspartners och många fler.

Vårt professionella team är redo att omvandla dina idéer till färdiga koncept.

 

> Kontakta oss

 

 

Mer om oss


Biblioteksinredning är en del av vårt DNA. Vi brinner för att skapa inspirerande biblioteksmiljöer som uppfyller individuella krav när det gäller design och utveckling.

> Affärsområden


Vi skapar utrymmen som tillgodoser mänskliga behov. Kontakta våra erfarna inredningsarkitekter när du vill uppdatera ditt bibliotek eller bygga ett nytt.

> Vårt designteam


Vi hjälper våra kunder att förbereda anbudsförfaranden och fungerar ofta som en strategisk partner för bibliotekens utvecklingsteam, arkitekter och konsulter.

> Vägledning för upphandlingar


Vi strävar ständigt efter att öka andelen miljöcertifierade produkter i våra biblioteksinredningar.

> Hållbarhet