Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Affärsområden

Biblioteksinredning - en del av vårt DNA

 

I en tid av upplevelser där människor är katalysatorn och där biblioteket är platsen för möten, samtal, digital informationsförmedling, nya idéer och upptäckter, är Lammhults Biblioteksdesign AB en dynamisk leverantör av totala designlösningar för bibliotek och andra offentliga miljöer. Vi arbetar hårt för att skapa morgondagens bibliotek redan idag genom att uppfylla individuella krav när det gäller design och utveckling och arbetar nära våra kunder för att skapa vackra och funktionella utrymmen. Platser som förtrollar där människor kan mötas, umgås och överraskas. Platser som är allt annat än tråkiga, där man kan lära sig, läsa, koppla av och spela.

Vårt team håller sig uppdaterat om de senaste inredningstrenderna, både inom och utanför biblioteksvärlden, för att säkerställa att vi tillhandahåller innovativa, flexibla lösningar som uppfyller dina behov. Vårt goda rykte har skapats genom många års uppmärksamt samarbete med våra kunder, vilket har lett till att vi har introducerat innovativa lösningar på marknaden.

Biblioteksinredning är en del av vårt DNA och vi brinner för att skapa utrymmen som inspirerar och engagerar människor. Vårt engagerade, entusiastiska och energiska team ger oss möjlighet att tillhandahålla en oöverträffad service som hjälper dig att optimera ditt biblioteks potential.

Vi har designat biblioteksinteriörer sedan 1929 och är stolta över att kalla oss "Library people".

Våra affärsområden

Vårt företag består av två affärsområden, BCI och Eurobib Direct.
Dessa områden representerar vårt engagemang för att förbättra bibliotek och offentliga miljöer, vart och ett med sitt unika tillvägagångssätt och fokus.

Biblioteksinredning - från idé till montering

Kärnan i vårt varumärke BCI är vår kompetens inom inredningsdesign där vi erbjuder hjälp av inredningsarkitekter och kunskap om utrymmesplanering. Vårt team erbjuder stöd genom att använda vår process för biblioteksinredning som säkerställer maximal effektivitet från idé till slutlig installation. Vi skapar distinkta och mångsidiga bibliotek med unika inredningsstilar, biblioteksmöbler och designteman. Vi erbjuder tillgång till ett brett utbud av specialiserade biblioteksmöbler, skräddarsydda lösningar och samarbetar med framstående möbeltillverkare för att skapa extraordinära miljöer.

> Den kompletta guiden till våra biblioteksmöbler

Eurobib Direct - din nätbutik för biblioteksprodukter

Genom varumärket Eurobib Direct erbjuder våra kontor i Belgien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Norge, Sverige och Storbritannien smidig tillgång till ett brett sortiment av moderna möbler och tillbehör för bibliotek och andra offentliga miljöer. Snabb leverans, enkel montering och utmärkt kundservice är vad vårt varumärke Eurobib Direct står för. Nätbutiksprodukterna kan köpas direkt på vår hemsida och känns igen på att de har prisangivelser och varukorgssymbol.
 

> Nätbutiksprodukter

 

Projektreferencer

Hitta inspiration i en värld av inredningsprojekt. Hitta ett varierat och mångsidigt antal bibliotek i fyra huvudkategorier med foton, fallbeskrivningar och länkar till produkter.

 


Individuell möbeldesign

 

Vårt breda sortiment av biblioteksmöbler och tillbehör täcker många behov. Det är dock vår specialitet att designa och producera speciella och unika lösningar, och våra projektlösningar drivs av användarnas förslag och våra unika marknadskunskaper. Vår kärnkompetens ligger därför i att uppfylla individuella krav när det gäller design och utveckling. Oavsett omfattningen av ditt projekt bidrar vi alltid med en hög nivå av engagemang och professionalism. Vi samarbetar nära med dig för att arbeta med dina krav och behov samtidigt som vi säkerställer att våra produkter överträffar dina förväntningar i alla avseenden.

Vi kompletterar våra designlösningar med en unik portfölj av möbelvarumärken som produceras inom Lammhults Design Group och erbjuder skandinavisk design av högsta kvalitet. Vi samarbetar med framstående möbeltillverkare i Tyskland och hela Europa.


> Se våra samarbetspartners

 

Vision och värden

 

Vi står till den globala biblioteksmarknadens tjänst genom att erbjuda ett komplett sortiment av kreativa och moderna hyll- och möbellösningar. Vi designar prisbelönta miljöer för offentliga och akademiska bibliotek, skolor, företag och specialbibliotek.

Vi håller oss kontinuerligt ajour med de spännande förändringarna och utmaningarna inom 2000-talets biblioteksvärld, och strävar efter att göra biblioteken till en viktig, attraktiv mötesplats som ger samhället, dess aktörer och enskilda personer positiva biblioteksupplevelser.

Våra värderingar:

  • Internationellt tänkesätt
  • Samarbete för resultat
  • Kundframgång
  • Hållbar framtid
  • Design

 

 

Internationell närvaro

 

Vi består av sju företag i Belgien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Norge, Sverige och Storbritannien. Vi arbetar med kunniga, professionella återförsäljare som arbetat med biblioteksdesign över hela världen under flera decennier.
 

> Se våra företag

 

 

 

 

Ladda ner vår katalog

 

Låt dig inspireras av bibliotek runt om i världen.

Se vår profilkatalog fylld med vårt djupa sortiment av biblioteksrelaterade produkter och inspirerande biblioteksprojekt.

 

> Företagsprofilkatalog

 

 

Mer om os


Med en stark projektledningskompetens på plats kan vi hantera alla typer av projekt, från komplettering av befintliga inredningar till inredning av nya bibliotek och andra interiörer.

> Designprocessen


Vi skapar utrymmen som tillgodoser mänskliga behov. Kontakta våra erfarna inredningsarkitekter när du vill uppdatera ditt bibliotek eller bygga ett nytt.

> Vårt designteam


Vi hjälper våra kunder att förbereda anbudsförfaranden och fungerar ofta som en strategisk partner för bibliotekens utvecklingsteam, arkitekter och konsulter.

> Vägledning för upphandlingar


Vi strävar ständigt efter att öka andelen miljöcertifierade produkter i våra biblioteksinredningar.

> Hållbarhet