Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Policy för kakor (Cookies) 

 

Denna kakpolicy förklarar vad kakor är och hur vi använder dem på vår sajt. Du bör läsa denna policy, så att du förstår vilken typ av information vi samlar in med hjälp av kakor och hur den informationen används. Genom att använda vår sajt godkänner du att vi kan använda kakor enligt denna policy.

 

Vad är kakor?

Kakor är filer som innehåller en liten mängd information. Kakor lagras i webbläsaren eller på hårddisken i din dator eller enhet.

 

Hur använder vi kakor?

Vi använder kakor för att särskilja dig från andra användare av vår sajt och för att erbjuda en sökupplevelse som är unik för dig. Vi använder kakor för att vår sajt ska komma ihåg vad du gjorde när du sökte på vår sajt, t.ex. dina inloggningsuppgifter, hur långt vi bearbetat en order och vad du har i varukorgen.

 

Vilken typ av kakor använder vi?

Kakor kan vara i form av sessionskakor eller beständiga kakor. Sessionskakor raderas från din dator eller enhet när du stänger webbläsaren. Beständiga kakor ligger kvar i din dator eller enhet tills de raderas eller når sitt utgångsdatum.

När du besöker vår sajt samlar vi automatiskt in följande typer av information från dig: din internetprotokolladress (IP), din inloggningsinformation, tidszonsinställning, operativsystem och plattform, information om dina besök samt den URL du kom ifrån, ditt land, söktermerna du använde på sajten, produkter du tittade på eller sökte efter, sidornas svarstider, nedladdningsfel, längd för besök på vissa sidor, sidinteraktionsinformation (t.ex. rullning, klickningar och överdragningar) och metoderna du använde för att lämna sidan.

 

Hur kan du undvika kakor?

Kakor skadar inte din dator eller mobila enhet och innehåller inga virus. Om du inte vill att kakor ska sparas på din dator, ändra då webbläsarens inställningar så att kakor inte kan
sparas eller så att ditt uttryckliga godkännande krävs innan kakor sparas. Lägg märke till att du kan behöva ändra inställningar i alla webbläsare du använder för att nå sajten och att kanske inte alla funktioner på sajten är tillgängliga om du invänder mot användningen av kakor.

 

Ändringar av policyn för kakor

Vi kan uppdatera denna policy från tid till annan. Förändringar i teknik, lagstiftning och myndighetsriktlinjer kan föranleda oss att informera dig om aktiviteter vi utför och som påverkar dina integritetsrättigheter. Du bör kontrollera punkt 9.1 i vår integritetspolicy då och då för att se om uppdateringar gjorts och se till att du är bekant med eventuella ändringar.