Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Vilka vi är

Vi designar morgondagens bibliotek - idag

 

Biblioteksinredning är det som definierar oss. Vi designar prisbelönta inredningar för folkbibliotek, akademiska bibliotek, företagsbibliotek och specialbibliotek och strävar efter att göra varje bibliotek till en attraktiv och värdefull upplevelse för både individer och samhällen.

Vårt professionella team av inredningsarkitekter, produktutvecklare, kundservicemedarbetare och försäljningspersonal anpassar kontinuerligt vårt arbete till de enskilda projektens behov och krav för att skapa meningsfulla, vackra utrymmen där människor känner att de hör hemma och bidrar till ett mer vitalt samhälle.

Vi designar en värld av inspiration, biblioteksinredningar från vision till montering och stöder ledande arkitekter, inredare och andra yrkesverksamma i utvecklingen av design och funktionalitet för biblioteksutrymmen och biblioteksmöbler.

 

 


 

 


Biblioteksinredning är en del av vårt DNA. Vi brinner för att skapa inspirerande biblioteksmiljöer som uppfyller individuella krav när det gäller design och utveckling.

> Affärsområden


Med en stark projektledningskompetens på plats kan vi hantera alla typer av projekt, från komplettering av befintliga inredningar till inredning av nya bibliotek och andra interiörer.

> Designprocessen


Vi skapar utrymmen som tillgodoser mänskliga behov. Kontakta våra erfarna inredningsarkitekter när du vill uppdatera ditt bibliotek eller bygga ett nytt.

> Vårt designteam


Vi hjälper våra kunder att förbereda anbudsförfaranden och fungerar ofta som en strategisk partner för bibliotekens utvecklingsteam, arkitekter och konsulter.

> Vägledning för upphandlingar

 

 

 

 


Hållbarhet

Vi strävar ständigt efter att öka andelen miljöcertifierade produkter i våra biblioteksinredningar.

Generellt sett skapar våra produkter god estetik och optimal funktionalitet på bibliotek över hela världen. Detta får dock inte ske på bekostnad av miljön.

 

> Hållbara bibliotek