Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Johnstone bibliotek

Johnstone bibliotek, Storbritannien

Johnstones rådhus tilldelades utmärkelsen 'Årets projekt (offentliga byggnader)' av Scottish Property Awards bara några dagar efter att ha överlämnats av BAM Construction Scotland till Renfrews kommun.

 

> Läs mer om projektet

En extraordinär byggnad

Med en kombination av en enastående glasfasad, ett offentligt atrium och högkvalitativ sten sticker byggnaden ut från de omgivande byggnaderna på Ludovictorget. Byggnaden designades som en katalysator för ett bredare förnyelseprogram i staden.

Den är en symbol för en ny typ av service i det lokala samhället, eftersom folkbiblioteket, teatern, bröllopsrummet, konferensrummet och caféet samsas med kommunens bostads- och socialtjänstavdelningar, den digitala plattformen AdviceWorks, polisen samt stödorganisationen MacMillan Cancer Support.

Thedesignconcept ltd. har bidragit med designlösningar för biblioteket, inklusive golv, belysning och bilder, för att säkerställa en sammanhängande design. Vi arbetade nära med arkitekterna Holmes Miller och bibliotekspersonalen för att säkerställa att vi uppfyllde bibliotekets mål. Resultatet är en extraordinär byggnad inifrån och ut.

 

 

Till vänster: Färgglada bilder lyser upp väggarna och möblerna ger karaktär och färg till barnbiblioteket.

Till höger: Showit utställningsbord tillsammans med neonboktorn skapar optimal flexibilitet och ger biblioteket ännu mer fräscha färger.

Nederst: 60/30 rund bokhylla skapar en fin kontrast till de raka bokhyllorna i biblioteket.

 

 

 

 

Produkter som använts för Johnstone bibliotek

Andra projekt