Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Slimline hyllsystem

Lingo hyllsystem

Ett smart & stabilt hyllsystem av trä

Slimline hyllsystem med gavlar av trä är ett av våra flexibla träsystem. Det är nära besläktat med Frontline – vårt andra träsystem. Det som skiljer Slimline från de andra är den raka gavelframkanten av massivträ samt djupskillnaden mellan framkanten på gaveln och hyllplanen, som är 26 mm.

Slimline hyllsystem finns i två grundvarianter – enkel- och dubbelsidigt. Standardmoduler finns i riklig mängd, men det är också fullt möjligt att skapa specialvarianter för att passa just dina behov.

Välj mellan en mängd olika hyllfunktioner av trä eller metall och lägg till komponenter till hyllorna på dina olika avdelningar. Hyllsektionerna monteras antingen med en öppen stålram eller med hel rygg av trä. Denna lösning, som vi lanserade för över trettio år sedan, gör det enkelt att lägga till eller ta bort enskilda sektioner utan att demontera hela hyllrader.

Slimline-systemet levereras som standard i faner av bok eller björk samt flertalet andra träslag alternativt täcklackerad i valfri kulör. Se tekniska specifikationer under Nedladdningar för ytterligare detaljer.

Behöver montering ja
Material målad MDF, fanerade spånplatta
Konstruktion trägavlar
Sammansättningsdelar stålram, hel trärygg
Yttergavlar yttergavel av trä, spårad yttergavel/vägg av trä
Moduldjup mm 250, 300, 400
Modulbredd mm 750, 900, 1000
Modulhöjd mm 920, 1220, 1520, 1820, 2120

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig...