Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Mikromarc i Stockholm, Sverige

10 november 2016 / Utställningsnyheter

”Årerts vakreste eventyr: Treffpunkt mikromarc” var den samlande rubriken på inbjudan till det 3:e gemensamma mötet för Norge, Sverige och Finland, och alla typer av bibliotek som använder Mikromarc.

En träff som vänder sig till nordiska biliotekskollegor för att bygga såväl sociala som fackliga nätverk. I allt samlade årets träff, som hölls i Solna, Sverige den 3-4 november ca. 240 deltagare och utställare.

Eurobib Direct ställde ut bl. a. Wildlife och Push & Pull tillsammans med BS Eurobib som i tillägg även bidrog med pedagogiska lekredskap baserat på konceptet Makerspace.

Bjarne Hjertvik & Maria Rasmusson, Eurobib Direct och Paal Bjurstedt & Christin Bodding, BS Eurobib kunde förnöjt vid konferensen slut konstatera att vi verkligen fångade deltagarnas intresse bland de åtta utställarna på plats. Äventyret fortsätter i form av värdefulla kontakter att följa upp på.

Med andra ord en både bra och välbesökt konferens med många spännande seminarieprogram. Allt från ”Fejkade mord och vithajar i Gävle”, ”Att skapa ett attraktivt biblioteksrum” (inredningskonsulent från IKEA!) till ”Varför Makerspace på bibliotek?”.