Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Biblioteksdagarna i Västerås, 11-12 maj 2016

20 maj 2016 / Utställningsnyheter

Vi deltog på biblioteksdagarna i Västerås på Aros Congress Center som utställare

Biblioteksdagarna är bibliotekens ledande branschdagar med ett 50-tal föreläsningar, seminarier och studiebesök. I år hölls de i Aros Congress Center i Västerås.

Ett antal utställare hade plats i foajén som deltagarna hade möjlighet att besöka i pauserna mellan seminarierna.

Vi på Lammhults biblioteksdesign AB lockade många glada besökare till vår del av utställningen med tävlingar och intressanta exponeringslösningar; både möbler och exponeringsställ. Vi lottade dessutom ut exponeringsställ; tre glada vinnare vardera dag fick med sig ett exponeringsställ Rabbit hem!

På plats hade vi vårt Book Tower Comic på hjul. Book Towermodellerna är populära lösningar för platseffektiv exponering och förvaring och hjulplattor har varit efterfrågade. Detta kan vi nu erbjuda som smidigt tillbehör. Exponeringstorn Just Now; en monterliknande exponeringslösning för både böcker och objekt tillsammans med en rad olika exponeringsställ i metall såsom Owl, Leaf, Rabbit, Wolf och Slitz lockade många intresserade till vår utställning.

De senast tillkomna exponeringsställen Lion och Lionesse rönte extra uppmärksamhet då just lejonet redan idag används som symbol bland annat i Norge och Tyskland för tillgängliggöra media. Detta är ett koncept vi gärna stödjer och kommer därför att erbjuda både ryggsignaturetiketter och knubbetiketter med lejonsymboler. Att ett starkt och tryggt lejon kan visa vägen till litteraturens underbara värld kan ses som ett gott komplement till redan befintliga symboler för lättläst eller kanske för böcker om vilda djur?

Tack för i år – vi ses i Växjö 2017!