Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Luna ljudmöbel

Multisensorisk upplevelse i biblioteket

Luna ljudmöbel förbättrar biblioteksupplevelsen genom att kombinera komfort, teknologi och inbyggt ljud. Det inbyggda ljudet, allsidigheten och hållbarheten gör stolen värdefull för varje bibliotek.

Med Luna ljudmöbel kan bibliotek skapa en engagerande och dynamisk miljö som tillgodoser besökarnas olika behov och preferenser.

Luna ljudmöbel erbjuder en unik sittplats för lärande, avkoppling och inspiration.

 

DESIGN: MÅRTEN CYRÉN & BERTIL HARSTRÖM FOR EUROBIB DIRECT

Inbyggt ljud i Luna

 

Den mest framträdande funktionen hos Luna ljudmöbel är dess integrerade ljudsystem. Stolen är utrustad med högkvalitetshögtalare och 3,5 mm Mini Jack som skapar en god ljudupplevelse utan att störa andra i närheten.

Bibliotek kan utnyttja denna funktion till att introducera ljudbaserade aktiviteter som musiklyssning, ljudböcker eller språkkurser bara genom att ansluta en stereo, iPad/surfplatta, dator eller vilken som helst annan ljudkälla. Besökarna behöver inte hörlurar – ljudet är inbyggt i stolen och utvalt av biblioteket.

Genom stolens inbyggda ljud kan bibliotek engagera besökarna ännu mer, skapa en djupare koppling till innehållet och förbättra den samlade biblioteksupplevelsen.

En höjdjusterbar hållare för surfplattor finns som tillbehör.

 

 

Inbyggt ljud

Lyssna till musik eller ljudböcker ostört.

Bekvämlighet och koncentration

Luta dig tillbaka och stäng ute störande ljud.

Mångsidighet och anpassning

Välj dina favorittyger och -färger.

Enkelt underhåll

Hållbar, motståndskraftig och slitstark.

 

 

 

Ett "rum" i rummet

 

Det är viktigt för bibliotek att skapa behagliga och intima rum där besökarna kan sitta i lugna omgivningar och koncentrera sig. Här kommer Luna in i bilden eftersom ljudfåtöljen erbjuder en bekväm sittplats som skärmar av ljud utifrån och ger brukarna möjlighet att fördjupa sig i sina studier eller läsning utan att störas.

Bibliotek kan välja att placera Luna i dedikerade tysta områden och skapa inbjudande rum för fokuserad inlärning och forskning för både barn och vuxna. Lunas karaktäristiska månform och vackra design spelar en väsentlig roll i ljudisoleringsfunktionen då den inte bara skärmar av ljud utifrån utan också ser till att ljudet inne i stolen inte hörs så mycket utanför – därigenom bidrar den effektivt till god akustisk miljö i biblioteket.

Dessutom har stolen en tydlig koppling till naturen. Månformen och naturinspirerad musik eller ljudeffekter såsom fågelsång eller havsvågor inne i stolen kan användas för att understödja ett biofilt designtema.

 

 

Mångsidig och hållbar stol för olika behov

 

Bibliotek tar emot många olika slags besökare med varierande behov och intressen. Luna ljudmöbel tar höjd för många olika behov och erbjuder rikliga anpassningsmöjligheter som passar in i bibliotekets estetik. Stolen finns i två sorters tyg och ett brett urval av färger för att passa övrig biblioteksinredning. Denna flexibilitet gör det lätt att ställa Luna ljudmöbler i befintliga miljöer och bidrar till att skapa ett sammanhängande och visuellt tilltalande rum.

Samtidigt är Luna designad med ett hållbarhetsfokus, vilket gör den till den idealiska valet för bibliotek. Stolens material är utvalda för att klara daglig användning och slitage, vilket säkerställer lång livstid och enkelt underhåll. Därmed är stolen en given sittmöbel för såväl biblioteket som dess besökare.

 

 

 

SE VÅRA OLIKA VARIANTER

 

  

                        > Gabriel 'Fame'                                                      > Gabriel 'Step Melange'