Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Moulton bibliotek

Moulton bibliotek, Storbritannien

Moulton behövde ett bibliotek som var öppet, färgglatt och spännande, som kunde omfamna alla besökare – från femåriga barn till äldre demenssjuka.

Thedesignconcept ltd. tog chansen att få leka med färger och levererade moduluppbyggda möbler och bekväma sittplatser för att ge biblioteket en modern touch.

 

> Läs mer om projektet

Flexibelt och roligt

Hyllsystemet Ratio bidrar till ett modernt rum som kompletterar bibliotekets övriga möbler och ger en flexibilitet som uppfyller kraven för bibliotekets dagliga arrangemang och aktiviteter.

Barnbiblioteket är fyllt med färgglada och roliga möbler för att behålla barnens uppmärksamhet i rummet. Alla möbler är tåliga och slitstarka, vilket gör dem lätta att rengöra och underhålla. Små bilderbokslådor och arbetsbord har hjul, så det är lätt att flytta möblerna efter behov.

 

Efter upphandlingsprocessen var vi glada över att kunna utse teamet från thedesignconcept ltd. att förvandla våra tankar till verklighet. Deras design har helt klart gått hem hos besökarna – den är ljus, lätt och som en besökare sa: ”Det är coolt, funktionellt och fantastiskt!”.

 

Anne Lovely
Strategisk chef
Northamptonshire bibliotek och informationstjänster

 

 

 

 

Produkter som använts på Moulton bibliotek

Andra projekt