Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Ljust, fräscht och lekfullt bibliotek i hjärtat av Europa

Liksom resten av campus renoverades mediebiblioteket på Artevelde Yrkeshögskola i Gent under 2021. Det befintliga biblioteket totalrenoverades, gjordes större och omvandlades till en inspirerande lärmiljö.

Det renoverade mediebiblioteket är varmt och erbjuder rikligt med utrymmen för möten och för besökarna att stanna länge. Hyllinredningen består av låga, vita hyllor som gör rummet luftigt och överskådligt. Samtidigt erbjuder de flyttbara hyllorna möjligheten att ändra om inredningen efter behov.

Biblioteket består av tre olika områden som var för sig kännetecknas av sina unika utseenden och stämningar. En öppen yta med studie- och arbetsbord, ett område för kollektionen av fysiska böcker och en gör-det-själv-zon.
Bibliotekets gemensamma nämnare är att det bjuder in besökarna till arbete, avslappning och möten.

Medarbetaren Lore Letermere säger: ”Studenter, personal och besökare tycker alla att det renoverade mediebiblioteket har blivit ett trivsamt och inspirerande rum. Vi upplever att de är mycket nöjda med den fräscha och öppna miljön. Mediebiblioteket är verkligen skräddarsytt för utbildning av blivande lärare genom det lekfulla och lättsamma sätt det är inrett på.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med de senaste biblioteksnyheterna