Product added to basket

  • logo
  • 0 0

BC Intérieur Sarl 40-årsjubileum

1 oktober 2024 / Företagsnyheter

Fokus på förnyelse av bibliotek sedan 1984

I fyra decennier har BC Intérieur Sarl legat i framkant när det gäller att transformera biblioteksmiljöer i och utanför Frankrike. I oktober 2024 firar vi 40-årsjubiléet för BC Intérieur Sarl och vårt arbete med innovativ biblioteksdesign.

Företaget grundades ursprungligen som ”BC Bureau d'Etudes pour Bibliothèques” och uppdraget var att revolutionera biblioteksinredningar och vara en ”total solution provider”. Resan har kantats av viktiga framsteg, bland annat etableringen av ett eget designkontor 1989 och rekryteringen av företagets första inredningsarkitekt. Samarbeten med arkitekter och kommuner har resulterat i ikoniska projekt som Médiathèque d'Arles 1989, Malraux i Strasbourg 2007, PierreVives Montpellier 2012 och Alexis de Tocqueville i Caen-la-Mer 2017.

 

Kärnan i vår filosofi är ett engagemang för hållbarhet och kvalitet. Våra produkter är kända för sin hållbarhet, funktionalitet och tidlösa design. Våra barnmöbler med lekfulla djurmotiv har satt nya standarder för biblioteksinredning och inspirerat till otaliga imitationer i hela branschen.

När vi nu firar BC Intérieur Sarl:s 40-årsjubileum vill vi rikta ett stort tack till våra kunder, partners och medarbetare som har varit en förutsättning för vår utveckling. Vårt engagerade och passionerade team har varit grundpelaren för vår tillväxt och innovation. Tillsammans firar vi inte bara framgångarna och de prisbelönta biblioteken genom åren, utan också de varaktiga relationer som har definierat vårt företag och format framtiden för biblioteksdesign.

 

Vi gratulerar BC Intérieur Sarl!

 


Inspiration

Se några av våra ikoniska projekt