Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Haberdasher Askes pojkskola

Haberdasher Askes pojkskola, Storbritannien

Bilderna nedan visar den nya biblioteksinredningen.

> Läs mer om projektet

Erkänd för akademisk excellens

Biblioteket ställer avancerade IT-resurser till förfogande för att stimulera och motivera de duktiga eleverna på Haberdasher Askes pojkskola. Faciliteterna är specialdesignade för nutidens behov och krav. Moderna bokhyllor i stål, stora mjuka sittmöbler och individuella studiebord har inkluderats. Självstudier eller tysta läsområden passar den miljö som många studenter befinner sig i nu och i sin framtida karriär.

Folk besöker biblioteket av många anledningar: för att använda datorer, läsa tidningar och tidskrifter samt naturligtvis för att hitta böcker! Haberdasher Askes pojkskola är en uppskattad institution i samhället. Biblioteket vänder sig till alla åldersgrupper och intressen och välkomnar alla besökare.

Barnavdelningen gör ett speciellt intryck med sina fantastiska bilder på väggarna. En scen har satts upp, som är omgiven av bilderboksådor i klara färger, så att barnen lätt kan hitta runt bland böckerna. En stor interaktiv skärm har installerats för att stödja det digitala temat.

Biblioteket är nu öppet sju dagar i veckan och lever verkligen upp till förväntningarna.

 

 

 

 

Produkter som använts för Haberdasher Askes pojkskola

Andra projekt