Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Greenwich bibliotek

Greenwich bibliotek, Storbritannien 

Greenwich bibliotek blev digitalt 2015 med syftet att ge besökarna ett brett utbud av ny teknik.

> Läs mer om projektet

Ny teknik och nya faciliteter

Thedesignconcept ltd. har bistått med stimulerande och inspirerande möbler, prylbarer och ny digital teknik för biblioteket. Ett antal datorer med internetuppkoppling har gjorts tillgängliga för allmänheten, medan prylbaren gör det möjligt att ladda telefoner och bärbara datorer i bibliotekets "tysta" studieområde.

Tonåringar kan njuta av området med spelkonsoler, stora skärmar och innovativa möbler, som bidrar till att skapa högsta komfort.

I hela biblioteket gör digitala yttergavlar det möjligt att söka efter specifika böcker och författare. Samtidigt kan de komma åt bibliotekets app, som lyfter fram de senaste böckerna och faciliteter som är tillgängliga för alla.

 

 

För att införliva Greenwichs betydelsefulla historia har ett maritimt tema introducerats i biblioteket. Barnbiblioteket är alltså utrustat med båtformade bilderbokslådor och på hyllorna finns vågor, ankare och hyttventiler som barnen kan roa sig med.

Varje område i biblioteket är tydligt definierat, så det finns något för alla smaker och alla åldrar. Besökare har tillgång till en värld av teknik som hjälper till att utveckla deras färdigheter och kunskaper inom en mängd olika områden.

 

 

 

 

Produkter som använts för Greenwich bibliotek

Andra projekt