Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Bokmässan 2018 i Göteborg

30 augusti 2018 / Utställningsnyheter

Möt os på Bokmässan 27-28 september

Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen slår upp portarna för såväl bransch som allmänhet 27 september - 30 september. Det mest bevakade kulturevenemanget i Norden sedan 1985 med numera drygt 800 utställare, 95.000 besökare och 3.700 programpunkter varav många specialprogram för lärare och bibliotekarier.

Lammhults Biblioteksdesign är på plats som utställare (monter D01:22) för varumärkena Eurobib Direct och BCI. I år visas ett brett urval av produktnyheter. Självklart visar vi Memphis, Reading Hut, Say A mobil exponering, Info pod med indragen front för at nämna något. Du finner dem alla i vår nya katalog eller i nätbutiken. Som sagt alltid nytt, alltid spännande och alltid lika överraskande. Vilken nyhet blir bibliotekariernas favorit i år?

Huvudtemat för årets mässa är samtal om respekt med ämnen som rasism, populism, metoo och hbtg-frågor i samarbete med myndigheten Forum för levande historia. Något som säkerligen vill avspegla sig ute på biblioteken i Sverige och där våra inredningar står till tjänst i bibliotekens arbete för att som alltid nå guida sina besökare kring aktuella frågor.

Läs mer