Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Labyrinth-serien

Bokexponering som syns

Denna exponeringsmöbels design går definitivt utanför ramarna, fast den är intuitiv och naturlig. Hyllorna och nischerna är ordnade på ett logiskt och fängslande sätt, vilket gör tornet till ett perfekt exempel på den ofta citerade designteorin: Form följer funktion!

Läs mer...

Labyrinth bokhylla
Labyrinth bokhylla är idealisk för att exponera och förvara nya böcker på ett livfullt och slående sätt.

Labyrinth bokhylla har tre nivåer. Den är gjord av trä med melamin och en sockel av rostfritt stål. Som standard levereras den i vitt med rött i nischernas insidor och rymmer cirka 450 pocketböcker.
B1180 x D580 x H1110 mm. 

Labyrinth exponeringstorn
Böcker placeras normalt på hyllor – rad efter rad efter rad. Ibland är det nödvändigt att bryta upp monotonin och våga sig utanför ramarna. Labyrinth-tornet är ett utmärkt sätt att exponera dina romaner eller pocketböcker på ett nydanande, färgrikt och smakfullt sätt.

Labyrinth-tornet finns i två höjder – med antingen tre eller fem nivåer. Den tillverkas av trä med melamin och har fyra hjul av vilka två är låsbara. Som standard fås den i vitt med rött på nischernas insidor och kan förvara cirka 180 till 300 pocketböcker.
B580 x D580 x H1100/1750 mm.

Labyrinth XL torn
Massförvaring av böcker, tidskrifter och mappar
Labyrinth XL torn är idealisk för både bibliotek och kontor för förvaring av många olika slags medier.

Labyrinth XL finns i tre höjder – med antingen tre, fyra eller fem nivåer. Den är gjord av trä med melamin och har fyra hjul av vilka två är låsbara. Som standard levereras den i vitt. Metallhållarna beställs separat och finns i en mängd olika färger.
B690 x D690 x H1192/1545/1898 mm

Levereras monterad ja
Material melamin på spånplatta
Hjulplatta 38 mm
Andra trädelar 19 mm
Passar media typ stora böcker, pocketböcker, bilderböcker, normalböcker, manga-böcker, tidskrifter
AutoCAD (dwg) Labyrinth XL.dwg

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig...