Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Biofila produkter

Natursamlingar

Tredimensionella och fotorealistiska naturtryck på biblioteksmöbler stödjer bibliotekets biofila design.

De naturinspirerade möblerna är till förväxling lika naturföremål såsom trädstubbar eller grenar, så man måste röra vid dem för att veta att de inte är äkta.

De bekväma produkterna kan användas som sittpuffar, dekorativa sidobord och fotstöd och är lätta att använda i biblioteksinredningen.

Se våra biofila designprodukter nedan.

 


Naturinspirerade designprodukter

Wood Collection är en unik samling sittpuffar som snyggt kombinerar design med funktionalitet. Det realistiska trycket gör att puffarna ser verkliga ut och väcker skogen till liv på biblioteket.

De naturinspirerade designprodukterna finns i olika former och storlekar. De passar perfekt ihop med andra naturliknande element, som en väggrafik med skogstema eller naturligt solljus, vilket förstärker känslan av att vara ute bland andra djur och människor.

Kollektionen passar perfekt in i barnbiblioteket och skapar en känsla av äventyr och magiska (natur-)världar där produkterna kan användas till lek och som extra sittplatser. Puffarna kan också passa in i andra områden och avdelningar på biblioteket för att förstärka en positiv och naturlig miljö.


> Wood Collection

Floki Tree puff

Rollo Tree puff

Ragnar Tree puff

 

 

 

 

Utställningar förenar böcker med naturen

Välj en bok från ett träd, en gren eller från något av våra skogsdjur! Våra roliga och flexibla exponeringshållare finns i många storlekar och former – alla representerar element från naturen.

Möjligheterna är många. Använd exponeringsställ som fristående element eller väggmonterade för att skapa precis rätt naturlig miljö. Känslan av en grön oas, ugglans hoande eller grodans kväkande förstärker upplevelsen av att vara ett med naturen och tillför en lekfull atmosfär till biblioteket.  

Exponeringsställ

Leaf exponeringsställ

 

 

Trøgstad bibliotek, Norge

Hørsholm bibliotek, Danmark

Taastrup bibliotek, Danmark

 

 

Gordon bilderbokstråg

Elof bilderbokstråg

 

 

Utforska de vilda djuren

Våra vilda djur älskar att vara omgivna av barn och matas med böcker!

Bilderbokslådorna kan placeras var som helst i barnbiblioteket för att stödja naturtemat, samtidigt som de skapar en rolig stämning bland andra biblioteksmöbler och övrig inredning.

 

 

Andra projekt

 

 

Fler biofila teman

 

 

 


Behöver du hjälp?

Vi hjälper till med biofil design som stödjer vårt medfödda behov av att vara en del av naturen.

Om du har ett pågående eller kommande projekt som du vill ha vår hjälp med är du välkommen att kontakta oss.

 

> Kontakta oss